Bereikbaarheid

Het vakantiehuis is goed te bereiken per auto en met het vliegtuig. Op het safari-vliegveld naast Phalaborwa gaan tweemaal per dag vluchten van en naar Johannesburg. Sefapane-medewerkers halen u op en brengen u weer op tijd terug.

Per vliegtuig

SA Airlink biedt dagelijks directe vluchten aan van Johannesburg naar Phalaborwa in slechts 1 uur. U komt aan op de Kruger Park Gateway Airport.

Vluchtschema's

Johannesburg naar Phalaborwa                             

Ma-vrij + zat      10.40 - 11.50

Ma-vrij + zon     16.35 - 17.45

Phalaborwa naar Johannesburg

Ma-vrij+zat       12.10 - 13.30                                                    

Ma-vrij+zon       18.05 - 19.25

Vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Controleer de tijd bij uw boeking. Voor meer informatie over deze en andere vluchten van SA Airlink, Klik op: http://www.saairlink.co.za/

SA Express biedt vluchten aan van Johannesburg naar Hoedspruit en van Kaapstad naar Hoedspruit. Hoedspruit Eastgate Airport ligt op 75 km van Sefapane Lodge + Safaris.

Per auto

Phalaborwa ligt op ongeveer 5 uur rijden van Johannesburg. Diverse routes zijn mogelijk.

N1 via Pietersburg, Magoebaskloof en Tzaneen

N4 via Lydenburg en Panaroma Route

Afstanden

Johannesburg-Phalaborwa via Pietersburg        500 km
Johannesburg-Phalaborwa via Lydenburg          550 km
Sabie naar Phalaborwa                                   200 km
Tzaneen naar Phalaborwa                               120 km
Hoedspruit naar Phalaborwa                             75 km

Denk eraan dat niet alle wegen snelwegen zijn. Reistijden kunnen dus verschillen.Voorkom dat u in het donker moet rijden, er lopen namelijk mensen en dieren op de weg. Rij veilig en kom veilig aan!

AVIS autoverhuur

Neem contact met AVIS Johannesburg voor speciale huurtarieven. Of begin uw droomvakantie in Zuid-Afrika met een vlucht naar Phalaborwa en laat uw huurauto afleveren bij Vakantiehuis Zuid-Afrika.

Informatie en tips

Geld wisselen

Als u op het vliegveld van Johannesburg geld wil wisselen, doe dat niet bij de gebruikelijke geldwisselbalies, maar bij een ATM-geldautomaat. Uw Nederlandse creditcard is overal in Zuid-Afrika te gebruiken, en niet onbelangrijk, dan krijgt u het meest gunstige wisseltarief!

Autorijden in Zuid-Afrika

Als u met de auto van Johannesburg komt, moet u er rekening mee houden dat u aan de linkerkant van de weg rijdt. Op de buitenwegen is de toegestane snelheid over het algemeen 120 km per uur. Dat staat altijd goed aangegeven. Overtreedt de snelheid niet, de controles zijn streng. Dat geldt net zo goed voor de tolwegen. Zorg voor een routeplanner, extra kaarten zijn voor elk type goed te downloaden, of huur er een met de auto. De route is niet ingewikkeld. Vraag in ieder geval een kaart bij de balie van het verhuurbedrijf.