Locatie

In het noordoosten van Zuid-Afrika ligt de provincie Limpopo. De omgeving inspireert door middel van overweldigende panorama's en vergezichten. Een gebied waar mystiek Afrika iemands adem beneemt. Legendes vertellen over respect voor de eeuwenoude cultuur in samenhang met de bakermat van de mens.

Bereikbaarheid

Zuid-Afrika is bijzonder geschikt om met een huurauto te bereizen. Het wegennet is bepaald modern te noemen. Voor een auto, op elk vliegveld te huren, is een geldig rijbewijs (internationaal is niet nodig!) en een creditcard nodig.

Phalaborwa

Phalaborwa's mijn is een door mensen gedolven open gat van bijna 2000 meter breed en vanuit de lucht duidelijk zichtbaar. Oorspronkelijk een mijnstadje spelen toerisme en natuur er van lieverlee een meer dominante rol. Het is de enige stad in Zuid-Afrika dat direct grenst aan het Kruger Nationaal Park. Op slechts twee uur rijden steekt u er de Mozambiquaanse grens over.

Een dagje shoppen? Dan is Phalaborwa uw stad!

Kruger Park

De ingang van het Kruger Nationaal Park ligt vlakbij uw vakantiehuis. Het grootste Zuid-Afrikaanse dierenreservaat herbergt een scala aan dieren die u middels safaris allemaal met uw eigen ogen kunt zien. Ontdek de wondere wereld van de natuur, en ervaar het onvergetelijke!