Ervaringen

Welkom op ons gastenboek!

Lees de vakantie ervaringen van gasten die u voorgingen en schrijf ons over uw belevenissen. Wij nodigen u van harte uit uw ervaringen met ons en de toekomstige bezoekers van Vakantiehuis Zuid-Afrika te delen.

“Wij wisten niet dat een vakantie zo uniek kon zijn.”

Het huis is werkelijk luxe, van alle gemakken voorzien, en wat ze beloven, maken ze waar! De centrale ligging bij het Kruger Nationaal Park is ideaal en de Panorama route geweldig. De safaris zijn spannend, avontuurlijk en alle filmplaatjes van de wilde dieren hebben we nu in het echt gezien. Ongelooflijk!

- Familie Meijer, Hillegom

“Een doorslaand succes! Het huis is fenomenaal en tot in de puntjes verzorgd.”

Wij verbleven met vier volwassen en twee kleine kinderen in het vakantiehuis, en hebben er heerlijk vertoefd. Prachtig safarihuis met heerlijke veranda waar de kinderen lekker konden rondbanjeren, en waar we bijna elke avond hebben gebarbequed. Binnen was het ook lekker ruim, met grote slaapkamers en badkamers, en in de living een grote hoekbank waar je lekker kan chillen en televisie kijken.
Het zwembad van de lodge was ook goed, en het eten smaakte er prima. We hebben diverse safaris en excursies gedaan. Een geweldige ervaring onder begeleiding van enthousiaste en kundige gidsen! We hebben echt genoten. Al met al zeker een aanrader voor andere gezinnen of gezelschappen die Kruger Park en omgeving willen ontdekken!

- Familie Heemskerk, Breda

Vakantiehuis Zuid-Afrika
op Zoover.nl

Op Zoover zijn onafhankelijke beoordelingen van vakanties voor en door reizigers te vinden. Middels evaluaties, foto's en andere impressies is er een goed beeld te vormen van een accommodatie als Vakantiehuis-Zuidafrika. Het is een internationale consumentensite en daarom breed georienteerd.

Niet alleen uitgebreide kritieken zijn er te vinden, maar net zo goed leuke weetjes, feiten, bezienswaardigheden en handige tips over in dit geval het land van uw bestemming: Zuid-Afrika!

Omdat wij veel waarde hechten aan uw mening, is een goed opgezette meter als Zoover.nl voor ons van onschatbare waarde. Van u, voor u!