Safaris

Tijdens de spectaculaire zoektocht naar de Big Five gaat u een waar avontuur tegemoet. Ervaren rangers rijden met open voertuigen door het Kruger Nationaal Park, waar u de Afrikaanse natuur op z'n best ervaart. Het meest spannend is om onder begeleiding per voet op zoek te gaan naar de wilde dieren.

Gediplomeerde gidsen

Sefapane voert hun safaris uit in nauwe samenwerking met het Kruger Nationaal Park. De gidsen ofwel rangers zijn afgestudeerde professionals met erkende diploma's. Als geen ander weten zij wat leven in de natuur is en hebben over hun passie geleerd in het park. Niet alleen ervaren, maar vooral uiterst gemotiveerd en enthousiast nemen zij u mee in hun wereld van game drives in de bush. Zij staan garant voor uw veiligheid.

Ochtendsafari

Voor het ochtendgloren in een jeep met een ervaren gids op zoek naar plant en dier in het wildpark. De safari wordt afgesloten met een ontbijt in het park.

Dagelijks van 06.00 - 12.00 uur

Riviersafari

Een cruise over de Olifants Rivier, langs de nijlpaarden, krokodillen en tal van andere dieren. Koffie met cake, water en vruchtensappen worden geserveerd.

Dagelijks van 07.30 - 11.30 uur

Ochtend wandelsafari

Twee ervaren rangers leiden u door het park dat langzaam ontwaakt. Tijdens de avontuurlijke tocht ontbijt u in de bush.

Dagelijks van 05.00 - 09.00 uur

Avondsafari met bushbraai

Een safari tijdens zonsondergang. Na de pauze voor een drankje, begint de zoektocht naar de dieren met spotlampen. Rondom een kampvuur geniet u van een traditionale Afrikaanse braai in het Kruger Park.

Dagelijks van 17.00 - 22.00 uur

Avondsafari met braai op de lodge

Dezelfde avondsafari als hierboven, alleen wordt de braai genuttigd op de Sefapane-lodge.

Dagelijks van 17.00 - 22.00 uur

Middag wandelsafari

Twee ervaren rangers wandelen met u door de bush voor een directe ontmoeting met het wild van het Nationaal Kruger Park. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u de gloeiende Afrikaanse zonsondergang bewonden.

Dagelijks van 15.00 - 19.00 uur

Dagsafari

Vertrek voor zonsopgang voor een dagsafari in een open jeep (het dak is bedekt) met ervaren gids op zoek naar wilde dieren. Ontbijt en lunch wordt geserveerd.

Dagelijks van 06.00 - 16.00 uur

Dagwandelsafari

Met twee ervaren ranger/gidsen en onvergetelijke, avontuurlijke dag in het het Kruger Nationaal Park. Ontbijt en lunch nuttigt u in de bush.

Dagelijks van 05.00 en 16.00 uur