Activiteiten

In de omgeving van vakantiehuis Bougainvillea bruist het van de activiteiten. Van avontuurlijke safaris tot ballonluchtvaarten, watersporten, sterrenkijkavonden, mountainbike safaris, langzaam, actief, met de hele familie of in klein gezelschap. Excursies in allerlei maten en desnoods speciaal voor u op wens gemaakt door enthousiaste Sefapane-medewerkers.

Safaris:

Alle safaris vinden plaats in het Kruger Nationaal Park. Veiligheid en comfort staan bij de Sefapane-gidsen hoog in het vaandel. In overdekte aan de zijkant open auto's kunt u kiezen uit verschillende tochten. Altijd onder begeleiding, waarbij de innerlijke mens niet wordt vergeten.

Golf:

Op de grens van het Kruger Nationaal Park ligt een van 's wereldberoemdste Hans Merensky golfbaan. Sport en genieten van de natuur komen hier wel heel dicht samen. Wanneer u de 18 holes loopt, moet u niet verbaasd opkijken als een van de dieren uit de bush even een kijkje komt nemen.

Vogels spotten:

Vanaf uw veranda kunt u verschillende inheemse vogelsoorten ontdekken en waarnemen. Met het blote oog of met een verrekijker. Het gebied herbergt meer dan tweehonderd vogelsoorten.

Excursies:

Excursies en rondleidingen zijn er in alle soorten en maten te boeken. Van het verbreden en verdiepen van de kennis van het Zuid-Afrikaanse land, tot het genieten vande schoonheid van de bevolking, de natuur en hun cultuur.

Overige activiteiten:

Naast de safaris, excursies en golf, is er nog veel meer te bewonderen en te ondernemen in de omgeving van uw vakantiehuis.

Groepsactiviteiten

Al uw excursies kunt u ter plaatse boeken bij een van de medewerkers van Sefapane Lodge. Ze zijn vriendelijk en helpen u letterlijk op weg in het Engels of Nederlands. Daar kunt u onder meer de zogeheten game drives boekenen op zoek naar de BIG FIVE!

Perfect gelegen naast de Phalaborwa-ingang van het Kruger Nationaal Park en in de buurt van de stad, krijgt u precies datgene wat u als vakantieganger verwacht. Hun motto luidt niet voor niets:

,,Alles mag, maar niets moet''!

Meer over Sefapane Lodge + safaris