Tropische tuin

Wandelen in de tropische tuin onder wuivende palmen geeft een perfecte afspiegeling van de overweldigende Zuid-Afrikaanse natuur. Met drie treden stapt u vanaf de veranda in een tropisch paradijs. Het grote natuurlijke meer omringd met riet, waar u kunt vissen, ligt letterlijk op een steenworp afstand. De verderop gelegen drie meertjes met uitbundige flora en fauna en een grote verscheidenheid aan vogels is een mooie inleiding of dagelijkse afsluiting van uw bezoek aan dit imponerende Afrikaanse continent.

Tuin

Uw vakantiehuis staat in een tropische tuin. Om optimaal te genieten van het natuurschoon, is de tuin door vier meertjes afgescheiden van de Lodge.

Natuurlijke visvijver

Elke sportvisliefhebber kan van deze buitenactiviteit genieten aan de natuurlijke visvijver die in open verbinding staat met het Kruger Nationaal Park. De vijvers zitten vol vis. Wees niet verrast, als u moet wedijveren met de "kinfisher" vogels en witte reiger die deze meertjes bezoeken voor hun dagelijkse portie vis.

Flora en Fauna

U zult versteld staan van de variatie aan reptielen, vogels, en kleine viervoeters, die "gespot" kunnen worden, terwijl u op de veranda met een koel glas drinken zit en de evaringen van die dag de revu nog eens laat passeren. Er zijn inheemse bomen en bloeiende planten die in de tuin te bewonderen zijn. Geniet van een scala aan opeenvolgende geluiden en kleuren.

Vogels

Vogel-liefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de buitengewoon grote variatie vogelsoorten rondom het huis. Meer dan 220 soorten vogels zijn het hele jaar te bewonderen. Een professionele vogelspecialist, die de meest exclusieve soorten voor u opspoort, regelt wandeltochten over het terrein onder begeleiding tegen een kleine vergoeding.

Vogels spotten

Meer dan 220 soorten vogels zijn het hele jaar in de tuin en rondom het huis te bewonderen. Een professionele vogelspecialist, die de meest exclusieve soorten voor u opspoort, regelt wandeltochten over het terrein onder begeleiding tegen een kleine vergoeding.

Uilen-opvang-programma

Sefapane is een uilen-opvang-programma begonnen. Gasten kunnen het voeren van de dieren dagelijks meemaken en in discussie gaan met het verzorgende personeel. Sinds korte tijd vinden de uilen een nieuw thuis in de Sefapane-tuinen.