Faciliteiten

Uw vakantiehuis grenst aan Sefapane Lodge. Ook voor verder vermaak, uiterlijke verzorging en om de innerlijke mens te versterken zijn daar goed uitgeruste faciliteiten aanwezig op enkele minuten afstand-.

Breng eens een bezoek aan een van de twee buiten zwembaden, het a-la-carte restaurant of de professionele health en beauty Spa. Ook dan bent u weer omringd door de tropische pracht van de natuur. Kijk niet verbaasd als een hangbuikzwijntje u passeert of een aapje voorbij komt slingeren.

Zwembaden

Van een drankje genieten aan de verzonken bar van het zwembad is standaard! Daarvoor hoeft u niet het water uit. Op de ligbedden onder de koele wuivende palmbomen is het goed uitrusten na een dag vol avontuurlijke safaris.

A-la-carte restaurant

Het vriendelijke Sefapane-personeel heet u van harte welkom in het restaurant, waar Afrikaanse en Westerse gerechten smaakvol samenkomen. Vooraf kunt u een drankje drinken in de verzonken bar.

Spa & Beautycenter

In de Misava Spa, dat betekent aarde in de lokale Tsonga taal, wacht u verzorgende schoonheids- en lichaamsbehandelingen met natuurlijke, inheemse producten. Voor patent gelakte nagels in uw zomersandaaltjes kunt u er ook prima terecht!

Supermarkt

Wilt u graag geheel onafhankelijk zijn? Geen probleem. Letterlijk op de hoek, buiten de poorten van de Estate, is er een supermarkt met een ruim assortiment.

Over Sefapane Lodges & Safaris

Sefapane verwijst naar de naam Zuiderkruis. Een klein maar opvallend sterrenbeeld dat een bezienswaardigheid is voor reizigers naar het zuiden. Het doet haar naamgenoot eer aan, aangezien Sefapane Lodge bruist van activiteiten voor jong en oud. Zelfs ideaal als trouwlocatie, want huwelijksarrangementen worden voor u op maat gemaakt.

U kunt met uw eigen auto het Kruger Nationaal Park bezoeken, maar aan te raden is u in eerste instantie aan te sluiten bij een van de vele georganiseerde safaris. Dat kan per voet in het vroege ochtenddauw onder begeleiding van ervaren gidsen. Per jeep over de uitgestrekte vlaktes tijdens ochtend- of dagsafaris. Een Riviersafari op de Olifants Rivier tussen nijlpaarden, en krokodillen, terwijl u een verkoelend drankje wordt aangereikt.

Wat dacht u van een avondsafari met een avontuurlijke braai (barbecue) middenin de wildernis. Niets spannender dan uw hapje bij het haardvuur op te peuzelen, met alle zintuigen op scherp, terwijl bewakers voor u op wacht staan.

Sefapane Lodge biedt een ultieme combinatie van flora en fauna. Ontmoetingen met wilde dieren in the bush. Culturele ontdekkingen en het rijke Afrikaanse erfgoed.

Daarnaast is het Sefapane-team er terecht trots op dat zij betrokken zijn bij de plaatselijke ontwikkelingen. Daarvoor is het Sefapane-fund opgericht om er zeker van te zijn dat projecten in de plaatselijke gemeenschap daar direct van profiteren. Zij vertellen er u graag over en nemen u mee als u benieuwd bent naar een van hun opgerichte doelen, zodat u hun inspanningen met eigen ogen kunt zien!